پایگاه اطلاع رسانی سامانه های دانش آموزی

تعرفه تبلیغات در سایت

 

 

طرح اجباری آموزش و پرورش برای مدارس و معلمان 

 

به گزارش پرتال خبری سناد، سیدمحمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش امروز در نشست با نمایندگان انجمن‌های اولیا و مربیان، اظهار کرد: در رویکرد نوین آموزش و پرورش، خانواده و مدرسه به عنوان دو شریک تلقی می‌شوند که تمام تلاش آنها گسترش و تعالی سرمایه مشترک است و اگر ضوابط شراکت را رعایت نکنند به سرمایه آنها لطمه خواهد خورد.


وی افزود: مهمترین اصل در یک شراکت، تعامل است و این بدان معناست که ما به عنوان آموزش و پرورش مشکلات را به شریک خود بگوییم و شریک ما یعنی خانواده نیز مسائل، مشکلات و پیشنهادهای خود را بیان کند و پس از آن با یکدیگر تصمیم بگیریم.


وزیر‌ آموزش و پرورش گفت: هم اکنون شرایط به گونه‌ای است که دو شریک -خانواده و مدرسه- هر کدام کار خود را انجام می‌دهند یعنی ما در مدرسه برنامه درسی و برنامه‌ها را با روشی که خودمان می‌دانیم اجرا کرده و کاری به خانواده‌ها و مشکلات آنها نداریم و از سوی دیگر خانواده نیز فرزندش را براساس روش‌های خود تربیت می‌کند.


بطحایی بیان کرد: گاهی این دو شریک همدیگر را تخریب  و حتی نتیجه زحمات یکدیگر را نیز خنثی می‌کنند. یعنی آنچه که خانواده مدنظر دارد، در مدرسه پنبه می‌شود و آنچه در مدرسه آموزش می‌دهیم توسط خانواده پنبه می‌شود.


 
کشورهای پیشرفته چنین تلاشی در آموزش و پرورش نمی‌کنند اما خروجی بهتری دارند

 

وی عنوان کرد: خانواده برای تربیت فرزندش تلاش می‌کند و ما هم در آموزش و پرور ش با وجود تمام سختی‌ها برای این وظیفه در تلاشیم اما آنچه که باید اتفاق بیفتد رخ نمی‌دهد. کشورهای پیشرفته از نظر آموزش و پرورش چنین تلاشی برای بچه‌ها نمی‌کنند اما خروجی های بسیار بهتری دارند.

 

عامل اصلی مشکلات کمبودهای آموزشی نیست


بطحایی با اشاره به اینکه نمی‌خواهم مسائل و مشکلات آموزشی را کنار بگذاریم اما عامل اصلی مشکلات ما این موارد نیست، گفت: اگر تلاش خانه و مدرسه در یک راستا قرار بگیرد در زمان کوتاه می‌توان دگرگونی ایجاد کرد و تعامل آنها شاه بیت موفقیت ما در آموزش و پرورش است.

وی افزود: هم اکنون شبکه رسانه‌ای را در آموزش و پرورش -شبکه تعاملی سینا- ایجاد کرده‌ایم که از طریق آن گفتنی ها را با خانواده ها مطرح می‌کنیم و آنها باید به صورت مستقیم با مدیران مدارس در ارتباط باشند و تعامل بین خانه و مدرسه ایجاد شود. در شبکه تعاملی آموزش و پرورش در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز برنامه‌هایی را تولید کردیم و مخاطبان آن فقط خانواده‌ها نیستند. بلکه معلمان و مدیران مدارس را شامل می‌شود.

 

تهیه برنامه‌ای مستند در حوزه آسیب‌های اجتماعی از طریق تلویزیون تعاملی


وزیر‌ آموزش و پرورش تأکید کرد: در بحث آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان به شدت در خطر هستند و برنامه‌هایی را آماده کرده‌ایم به عنوان مثال در حوزه دوستی و ارتباط با جنس مخالف با بچه‌هایی که گرفتار این آسیب اجتماعی شده‌اند به صورت مستند صحبت کرده‌ایم همچنین در حوزه اعتیاد و نحله‌های کاذب نیز برنامه‌هایی را تولید کرده‌ایم.

آموزش و پرورش, وزیر آموزش و پرورش, مدارس, دوره های اجباری, مدیران, خانواده ها,...
نویسنده : نادر رفیعی بازدید : 71 تاريخ : چهارشنبه 12 دی 1397 ساعت: 19:43

 

 

شرایط جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان

 

 

به گزارش پرتال خبری سناد و به تفل از تسنیم، قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان منعقد شد. در بخشنامه‌ای که در این رابطه به استان‌‌ها ابلاغ شده، آمده است:‌ تفاهم‌نامه بیمه تکمیلی بین وزارت آموزش‌وپرورش و شرکت آتیه‌سازان حافظ در دو طرح "الف" و "ب" از اول دی ماه 97 اجرا می‌شود.

طرح "الف"؛ بیمه تکمیلی به روش بیمه‌گری برابر تعهدات به شرح جدول پیوست

مزایای این طرح (روش بیمه‌گری) عبارتند از: بازپرداخت هزینه‌کرد بیمه‌شدگان در کوتاه‌ترین زمان ممکن.پرداخت فرانشیز خدمات در طرح "الف" به میزان 20 درصد توسط بیمه شده. ارائه خدمات حداکثری به همراه تضمین در پرداخت اسناد هزینه‌شده به صورت آنلاین توسط شرکت طرف قرارداد.

طرح "ب"؛ بیمه تکمیلی به روش صندوق درمان با جدول تعهدات مشابه سال گذشته

ضرورت دارد هریک از ادارات کل آموزش‌وپرورش با رعایت دقیق شیوه‌نامه پیوست و موارد ذیل تلاش خود را درخصوص اجرای هرچه بهتر این امر، اطلاع‌رسانی لازم و کسب رضایت بیمه‌شدگان معمول دارند.

مهلت انتخاب بیمه تکمیلی تا 20 دی
فرهنگیان متقاضی بیمه درمان جهت انتخاب یکی از دو طرح فوق‌الذکر باید تا تاریخ 20 دی 97 با مراجعه به ادارات تعاون محل خدمت نسبت به انتخاب یک طرح اقدام کنند.

ضروری است فرهنگیان متقاضی جهت بیمه خود، همسر و تمام فرزندان تحت تکفل از تاریخ اول دی 97 الزاما یکی از دو طرح مذکور در بند (1) را انتخاب کنند.

همکاران متقاضی جدید می‌توانند حداکثر تا تاریخ 20 دی 97 با مراجعه به کارشناسان تعاون و امور رفاهی ادارات آموز‌ش‌وپرورش محل خدمت با تکمیل فرهم پیوست نسبت به انتخاب یکی از دو طرح "الف" یا "ب" جهت بهر‌ه‌مندی از پوشش بیمه تکمیلی اقدام کنند.

میزان حق بیمه ماهانه

حق بیمه ماهانه در طرح "الف" برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و افراد تحت تکفل آنها که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ 685.902 ریال است که تماما از حقوق کارمند کسر می‌شود.

حق بیمه ماهانه در طرح "ب" برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و افراد تحت تکفل آنها که توسط متقاضی پرداخت می‌شود مبلغ 390.000 ریال است که تماما از حقوق کارمند کسر می‌شود.

حق بیمه ماهانه در طرح "ب" برای هر نفر از کارکنان قراردادی و افراد تحت تکفل آنها 490.000 ریال است.

شرط تحت پوشش بردن والدین

والدین تمام کارکنان به جز والدینی که از سنوات گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده و اسامی آنها در فهرست بیمه‌شدگان موجود است و همسر کارکنان مونث مطابق با جدول و مفاد شیوه نامه پیوست با مبلغ سرانه 590.000 ریال به ازای هر نفر تحت پوشش قرار می‌گیرند.

کارکنان سازمان‌های وابسته همچون سازمان پژوهش، نهضت سوادآموزی، سازمان مشارکت‌های مردمی،‌ سازمان نوسازی، دانشگاه رجایی، کانون پرورشی و ... همچون سنوات گذشته و به شرط تامین و پرداخت 100 درصد حق بیمه می‌توانند تحت پوشش قرار بگیرند.

به جهت تسریع در ارائه خدمات به بیمه‌شدگان مقرر شد از تاریخ اول دی به روش استعلام کدملی بیمه‌شدگان در مراجع و مراکز درمانی طرف قرارداد به آنها خدمات مورد نیاز ارائه شود.

فرهنگیان, بیمه تکمیلی, وزارت آموزش و پرورش, روش بیمه گری,...
نویسنده : نادر رفیعی بازدید : 67 تاريخ : سه شنبه 4 دی 1397 ساعت: 16:46